کد خبر:۴۵۰۳۴۳
محسنی اژه ای:

 قضات اجازه ندهند گناه را به دامن آنان بیاورند/ پیشگیری مهم‌ترین اقدام برای کاهش جرم است

معاون اول قوه قضائیه گفت: به سمت گناه نرفتن کافی نیست و باید اجازه ندهیم گناه را به سمت ما بیاورند و به ما بچسبانند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، حجت‌الاسلام غلامحسین محسنی‌اژه‌ای معاون اول دستگاه قضا در حاشیه مراسم تحلیف کارآموزان قضایی در جمع خبرنگاران در خصوص اطاله دادرسی در قوه قضاییه گفت: جمعیت کشور رو به افزایش است. بنابراین ما علاوه بر قضات جذب شده نیازمند قضات بیشتری هستیم البته به صرف افزایش قاضی نمی‌توان مشکل اطاله دادرسی را به طور کامل حل کرد.

 

وی تصریح کرد: موارد و عوامل مهمی برای کاهش اطاله دادرسی مورد نیاز است که باید در عرض و موازی جذب قاضی انجام شود. تا از این طریق اطاله دادرسی کاهش یابد.

 

 اژه ای تاکید کرد: ما، قضات باید بر هوای نفس خود مسلط باشیم و به سمت گناه نرویم .


وی کارآموزان قضا را در این آیین به علم، حلم و شجاعت در صدور حکم سفارش کرد و گفت: اما چیزی که بیش از همه این ها مهم است، هوشیاری و مراقبت در مقابل وسوسه های نفسانی، شیطانی و شیطان های انسی است.


وی اضافه کرد: تقوا و مراقبت در همه جا لازم است اما در این موقعیت و جایگاه که منصب خدا، پیامبر و وصی پیامبران است باید مواظبت و مراقبت بیشتری داشته باشیم و نه تنها باید مواظب باشیم به سمت گناه نرویم که باید مراقب باشیم گناه را به دامن ما نیاورند و به ما نچسبانند.

 

معاون اول قوه قضاییه در خصوص اقدامات موثر و لازم برای کاهش جرم گفت: این مهم به عوامل مختلفی ارتباط دارد که در فرصت‌های مقتضی این عوامل بیان می‌شود اما یکی از موضوعات قابل توجه اهتمام به امر پیشگیری است که اختصاص به قوه قضاییه ندارد و باید کل نظام، مجلس و قوه قضاییه برای کاهش جرم تلاش کنند تا پرونده‌های وارده به دستگاه قضا کاهش یابد. 

 

اژه‌ای در خصوص ماه محرم و اینکه مداحان مسائل را سیاسی نکنند، گفت: مردم ما مسلمان و شیعه هستند و به عزاداری حضرت سیدالشهدا حساسیت ویژه دارند. بنابر این مراسم ایام محرم باید به نحو احسن انجام شود در عین حال که با رعایت توصیه‌های مسئولان نظم و امنیت ایجاد شود.

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار